Fantastiska Lacroix 4:a i finalen i Göteborg Horse Show!

Posted on 26, Feb 2018,

7932639_small

Lacroix är 7 år e: Marius Cludius – Ogano Sitte. Han placerade sig fint i båda kvalen som 5:a och 4:a. I finalen, igår söndag,  slutade han  på 4:e plats. Det var årets första tävling (!) för Lacroix och han hade endast hunnit vara i två veckor hos Linnea Ericsson Carey, som ändå ridit in sig så bra på honom, på den korta tiden.
Team Ericsson – Carey är super-proffsiga och allt gick så fint i ett härligt Göteborg. Alla konkurrenterna var väldigt fina 7-åringar, många svenskar, men också otroligt väl förberedda hästar från Holland, Tyskland, Italien, med ryttare som tex Marcus Ehning i sadeln. D.v.s motståndet var inte att leka med. Det blev mycket spännande att följa klassen för oss som hästägare:-)

Vi måste också passa på att hylla alla fantastiska svenska ekipage som segrat och tagit framstående placeringar i  Göteborg i helgen. Vi har många duktiga ryttare i landet nu, många unga, som verkligen tar för sig:-).