GOD JUL & GOTT NYTT ÅR 2018!

Posted on 22, Dec 2017,

15644634_10154452521499678_329522951_nEfter ett händelserikt år där vår uppdatering av tillvaron till stor del legat på Facebook och Instagram, vill vi önska alla kunder, samarbetspartners, vänner och bekanta en God Jul och Gott Nytt År!
Vi har ju sedan flera år slutat med julkort och liknande och skänker istället pengar till barncancerfonden. Vi vill att pengarna ska göra nytta för framtiden inom barnsjukvården.

I stallet blickar vi tillbaka på ett år fyllt av fina hästar som gjort fina prestationer. Lacroix och Coretta har gått väldigt fint, med segrar och placeringar med Magnus Jacobson i sadeln. Speciellt kul var det när Lacriox vann flera segrar och hela unghästfinalen i Danmark. Gänget kom hem med massor av fina priser.

Magnus Jacobson har numera sin verksamhet på Blädde som ligger ett stenkast härifrån. Han fortsätter sin satsning mot eliten med ett mindre antal hästar och kommer när möjlighet ges att tävla vissa av våra hästar.

Här på gården finns i dagsläget många unghästar och bland dessa många kommande stjärnor. Vi har valt ut ett stort gäng unghästar och föl, med väldigt bra stammar och tror att vi inom de närmsta åren kommer att kunna fortsätta att producera väldigt fina tävlingshästar. Det ser väldigt spännande och bra ut.

Nu har vi haft en mörk och blöt höst, men den har gått otroligt snabbt, så vi kan knappt förstå att det är Julafton om ett par dagar. Var tog tiden vägen egentligen? Detta innebär iallafall att vi sista tiden har tränat mycket med unghästarna och de får en liten paus över helgerna. Även våra ryttar-tjejjer har drillats hårt och även de behöver lite tid att smälta sin träning.

baj3257

 

Idag hade vi veterinären här för årets jul-vaccinering. Det är ett riktigt jul-tecken för oss.

Som sagt – fira nu härliga helger och hör av er när ni behöver oss. Kul och bra hästar finns det alltid här.

God Jul Alla